Thiomucase ili Thiomucase Forte
ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРАВ СОЈУЗНИК ВО БОРБА ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТОТ
Thiomucase Forte
Thiomucase
АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТРЕТМАН НА ДОЛГОТРАЕН И ТВРДОКОРЕН ЦЕЛУЛИТ
Thiomucase
Содржи единствен ензим мукополисахаридаза која успешно:
Thiomucase Forte

Зошто Thiomucase® Forte?

Ензимот мукополисахаридаза ги активира мукополисахаридите во масните клетки и го размекнува колагенското сврзно ткиво.Ткивото станува пропустливо за течности сo што се овозможува полесно истиснување на вишокот на течност, како и полесно согорување на мастите.Како резлултат на тоа настанува елиминација на целулитот.

На кого да се препорача?

Се препорачува кај напреднати форми на целулит каде што третманот се започнува со Thiomucase® Forte крем во текот на 2-3 недели , а после тоа третманот може да се продолжи со Thiomucase® гел.Како резултат на редовната примена доаѓа до редукција на постоечкиот целулит, кожата станува затегната и поубава.

Како се употребува?

Thiomucase® Forte кремот се нанесува на чиста и сува кожа два пати дневно. Се препорачува користење на Thiomucase® Forte кремата после туширање со топла вода заради подобро продирање на активните материи во кожата.
Thiomucase Forte
АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ ЗА ТРЕТМАН НА СИТЕ ОБЛИЦИ НА ЦЕЛУЛИТ
Thiomucase

Кога се користи Thiomucase?

Thiomucase гел покажува добри ефекти кај сите облици на целулит, посебно кај мекиот и водениот.
Thiomucase® гел идеално се вклопува во секојдневната нега на телото: едноставно се користи, лесно се впива, ја негува и одржува влажноста на кожата. Thiomucase® гел ја зголемува еластичноста и тонусот на кожата, ја зголемува размената на материи во поткожното ткиво и го превенира создавањето на депозити на масти.
Со Thiomucase гел ќе имаме доверлив сојузник во борба против целулитот.
Thiomucase forte крем или Thiomucase гел се средства кои сигурно ќе ви помогнат во борба против целулитот. Набавете го оној кој најмногу одговара на Вашите потреби, состојбата на кожата и типот на целулитот и решете се од целулитот еднаш засекогаш!